Характеристики
Комплект ножів: унгер
Продуктивність, кг/год: 350
Тип корпусу: вентильований
Потужність електрична, кВт: 1.91
Підключення до електромережі: 380В
Країна виробник: Білорусь
Довжина (нетто), мм: 560
Ширина (нетто), мм: 520
Висота (нетто), мм: 420
Вага (нетто), кг: 42
Опис
Мясорубка для подрібнення м'яса і риби, повторного подрібнення котлетної маси і набивання ковбас на підприємствах громадського харчування.Черв'ячний редуктор дозволяє переробляти навіть сильно жилованное м'ясо.Вентильований трифазний двигун.Режим реверсу.Облицювання з нерж.стали.Продуктивність 350 кг/год.Потужність 1,91 кВт/380В.Частота обертання шнека 185 об/хв.Система Унгер.В комплекті 2 решітки - діаметр отворів 5мм (90 отвори) і 9мм (30отверстій).Зовнішній діаметр решітки 82 мм + 2 наполегливих кільця і 1 шт.насадка під ковбаси (на виході діаметр внутр.19 мм, діаметр зовн.24 мм, посадковий діаметр 82 мм).Габаритні розміри 560х520х420 мм, вага 42 кг.
Загальні характеристики | |
Продуктивність, кг / год | 350 кг / год |
Ширина | 520 мм |
Призначення | професійне |
Номінальна напруга | 380 В |
Тип установки | Настільний |
Колір | Нержавіюча сталь |
Швидкість обертання | 185 |
Система ножів | Повний унгер (2ножа + 3решеткі) |
Потужність, Вт | 1910 |
Тип управління | електромеханічне |
Матеріал корпусу | алюміній; Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |
Висота | 420 мм |
Довжина | 560 мм |
Габаритні розміри | 560x520x420 мм |
Вага, кг | 42 |