Поверхня FROSTY EGD-06 має гладку робочу зону, розмір якої 548х350 мм і виконана з високоміцної нержавіючої сталі.Корпус так само виконаний з нержавіючої сталі.Гладка поверхня для смаження ідеально підходить для обсмажування продуктів, яким необхідна рівномірна рум'яна кірочка: ковбаски, риба і морепродукти, ніжне філе птиці і м'яса, овочі, омлети, млинці.На поверхні утворюється тонка жирова плівка, що забезпечує легке ковзання і виключає пригорання і прилипання продуктів.
- Тип поверхні: гладка.
- Тип підключення: електро.
- Виконання: настільний.
- Габарити (ДхШхВ), мм: 550х440х200.
- Матеріал: нержавіюча сталь.
- Робоча температура, ° С: 50-300.
- Напруга, В: 220.
- Потужність, кВт: 3,0.
- Виробник: FROSTY
| Загальні характеристики | |
| Ширина | 530 мм |
| Призначення | професійне |
| Тип | поверхня для смаження |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Тип робочої поверхні | гладка |
| Максимальна робоча температура, ° C | 300 |
| Мінімальна робоча температура, ° C | 50 |
| Тип установки | Настільний |
| Матеріал робочої поверхні | Нержавіюча сталь |
| Ширина робочої поверхні | 350 мм |
| Розташування робочої поверхні | горизонтально |
| Довжина робочої поверхні | 548 мм |
| Тип підключення | Електро |
| Потужність, Вт | 3000 |
| Гарантійний термін | 12 місяців |
| Висота | 200 мм |
| Довжина | 550 мм |
| Вага, кг | 25 |