Розстроєчна шафа призначена для кінцевого вистоювання тістових заготовок перед випічкою.
В Розстоєчні шафі підтримується мікроклімат з температурою + 35 °... + 40 ° С і відносною вологістю.
Підвищена температура необхідна для прискорення бродіння тесту, а підвищена вологість для запобігання утворення на поверхні тесту висохлої плівки-скоринки, яка при випічці призводить до розривів на поверхні хлібо-булочних виробів.
Розстроєчна шафа оснащений пультом управління з регулюванням температури.
При використанні розстоїчної шафи тестові заготовки отримують оптимальні умови для дозрівання тесту.
За рахунок цього випічка виходить смачною, має привабливий зовнішній вигляд і набуває пористу структуру м'якушки.
Загальні характеристики | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 920.00 x 690.00 x 900.00 |
Тих. дані | 0.0 кВт/ 220В |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |