Характеристики льдогенератора гранульованого льоду Apach AGB 100.15A:
-
Льдогенератор гранульованого льоду
-
Продуктивність: 95 кг/добу.
-
Форма льоду: гранули.
-
Система фронтальної циркуляції повітря.
-
Габарити: 496х660х685 мм.
-
Підключення: 0,55 кВт, 220 В.
-
Вага: 59 кг.
Гранульований лід має велику поверхню зіткнення з охолоджуваних продуктом, що дозволяє давати швидкий і інтенсивний ефект охолодження. Гранульований лід не мерзне, легко зберігається і транспортується. Гранульований лід не має гострих країв, не псує продукцію. Лід створює білий фон, вигідно підкреслює колір викладаємо продукції.
Корпус льдогенераторов Apach виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Система фронтальної циркуляції повітря дозволяє встановити льдогенератор в обмеженому просторі.
У базовій комплектації всі льдогенератора APACH мають повітряне охолодження.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ЛЬОДУ
Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, в барі в якості компонентів для коктейлів, в декоративних і багатьох інших цілях.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики Дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
Використання різних видів льоду:
- Лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дрінк (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потреба того чи іншого закладу у льоді бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду: охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т.д.
Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних - для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина обсягу склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного обсягу.
Загальні характеристики | |
Габарити | 496х660х685 мм. |
Ємність бункера | 19 кг. |
Продуктивність | 95 кг / добу |
Підключення | 220 В, 0.55 кВт |
Охолодження | повітряне |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |