закінчується

Льдогенератор Apach AGB9519BA

  • 64810 грн.

  • В наявності
  • Виробник: Apach
  • Код Товару: 904023073

Характеристики льдогенератора гранульованого льоду Apach AGB 100.15A:

  • Льдогенератор гранульованого льоду

  • Продуктивність: 95 кг / добу.

  • Форма льоду: гранули.

  • Система фронтальної циркуляції повітря.

  • Габарити:   496х660х685 мм.

  • Підключення: 0,55 кВт, 220 В.

  • Вага: 59 кг.

Гранульований лід має велику поверхню зіткнення з охолоджуваних продуктом, що дозволяє давати швидкий і інтенсивний ефект охолодження. Гранульований лід не мерзне, легко зберігається і транспортується. Гранульований лід не має гострих країв, не псує продукцію. Лід створює білий фон, вигідно підкреслює колір викладаємо продукції.

Корпус льдогенераторов Apach виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі. Система фронтальної циркуляції повітря дозволяє встановити льдогенератор в обмеженому просторі.

У базовій комплектації всі льдогенератора APACH мають повітряне охолодження.

 

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ЛЬОДУ
 files / Catalog / Barnoe oborudovanie / Ldogeneratory / vid_lda_granula.jpg

Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, в барі в якості компонентів для коктейлів, в декоративних і багатьох інших цілях.

Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики Дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.

Використання різних видів льоду:

- Лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів. Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження. Наприклад, для охолодження лонг-дрінк (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну. ​​

Потреба того чи іншого закладу у льоді бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду: охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т.д.

Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних - для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.

Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина обсягу склянки льоду. Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного обсягу.

Общие характеристики
Ємність бункера 19 кг.
Габарити 496х660х685 мм.
Продуктивність 95 кг / добу
Підключення 220 В, 0.55 кВт
Охолодження повітряне

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре