Шоколадний фонтан стане прикрасою банкетів, весільних та інших урочистостей.Для роботи підійде шоколад різних видів.Найбільш відповідний шоколад з високим вмістом масла какао, який створений для шоколадних фонтанов.Шоколадний фонтан Rauder LHF-4 на чотири рівні.Під чашею знаходиться нагрівальний елемент, який підтримує необхідну температуру.Оптимальна температура, при якій плавиться шоколад 60 ° С, а температура стікає шоколаду 36-39 ° С.Місткість шоколаду від 2 до 5 кг.
Загальні характеристики | |
Призначення | професійне |
Номінальна напруга | 220 В |
Колір | Нержавіюча сталь |
Кількість ярусів | 4 |
Діаметр чаші | 330 мм |
Завантаження | 2-5 кг |
Країна виробник | Китай |
Потужність, Вт | 265 |
Гарантійний термін | 12 місяців |
Висота | 600 мм |
Вага, кг | 6 |