Шоколадний фонтан стане прикрасою банкетів, весільних та інших урочистостей.Для роботи підійде шоколад різних видів.Найбільш відповідний шоколад з високим вмістом масла какао, який створений для шоколадних фонтанов.Шоколадний фонтан Rauder LHF-4 на чотири рівні.Під чашею знаходиться нагрівальний елемент, який підтримує необхідну температуру.Оптимальна температура, при якій плавиться шоколад 60 ° С, а температура стікає шоколаду 36-39 ° С.Місткість шоколаду від 2 до 5 кг.
| Загальні характеристики | |
| Призначення | професійне |
| Номінальна напруга | 220 В |
| Колір | Нержавіюча сталь |
| Кількість ярусів | 4 |
| Діаметр чаші | 330 мм |
| Завантаження | 2-5 кг |
| Країна виробник | Китай |
| Потужність, Вт | 265 |
| Гарантійний термін | 12 місяців |
| Висота | 600 мм |
| Вага, кг | 6 |





