Термопроцесор SoftCooker S GN 1/1 SIRMAN
-
23635 грн.
- В наявності
- Виробник: Sirman
- Код Товару: 904022133
- Самовывоз Киев
Су-вид (Sous Vide) SIRMAN SOFTCOOKER S GN1/1 дозволяє готувати першокласні страви зі збереженням всіх корисних речовин
Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні)
У випадку з м'ясом, при багатогодинному взаємодії з температурою вище середнього сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту неможливо досягти в духовці, печі або на грилі
Шеф-кухарі закладів зі світовим ім'ям вибирають су-вид ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово задати час вимикання і благополучно забути про страву - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Варто ще помітити, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SIRMAN можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит
Споживана потужність пристрою всього 1.15 кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 17 літрів до температури 24-99 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Технологія повільного приготування продуктів підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні)
У випадку з м'ясом, при багатогодинному взаємодії з температурою вище середнього сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту неможливо досягти в духовці, печі або на грилі
Шеф-кухарі закладів зі світовим ім'ям вибирають су-вид ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово задати час вимикання і благополучно забути про страву - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Варто ще помітити, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SIRMAN можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит
Споживана потужність пристрою всього 1.15 кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 17 літрів до температури 24-99 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Технологія повільного приготування продуктів підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Загальні характеристики | |
Об`єм, л | 17 |
Максимальна глибина нагріву, мм | 200 |
Підключення | електронна |
Спосіб використання | наливний |
Температурний діапазон | 24-99 |
Таймер | 0-99 годин |
Гарантійний термін | 12 місяців |