хліборізка електрична промислова
В категорії хліборізка електрична промислова - 16 товарів
Каталог товарів
Електричні промислові хліборізки
Автоматизація процесів на кухні йде неймовірними темпами. Сьогодні спеціальними хліборізальні машини не здивуєш нікого навіть вдома, не кажучи вже про професійну кухню. Наріжним каменем конкуренції серед ресторанів і кафе стає не тільки час, за яке готується страва, а й якість поданих страв. Саме його і покликані підвищити різні спеціалізовані апарати.
Промислова хліборізка призначена для різання хліба і хлібобулочних виробів із заданими параметрами якості - тобто на шматочки заданого розміру і форми. Справитися з такою роботою вручну практично неможливо, а в промислових масштабах професійної кухні - і поготів.
Особливості пристрою хліборізок і характеристики
Розділяють хліборізки по типу на два великих сімейства:
- З фіксованою товщиною нарізки. Така хліборізка підходить для великих підприємств або закладів громадського харчування, - наприклад, пекарень, шкільних їдальнях і т.д. Хлібобулочні цеху, що заготовлюють хліб у великих кількостях теж користуються цим типом, - наприклад для готування сухариків і нарізки хліба шматочками потрібного розміру.
- Хліборізка зі змінною товщиною нарізки шматочків. Це сімейство хліборізальних машин підходить для ресторанів або кафе, де товщина шматочка хліба може варіюватися в залежності від рецепту або оформлення страви.
Сама по собі хліборізка - це електричний апарат з основним робочим органом - ножем. Сучасні апарати комплектуються ножем з тефлоновим покриттям, що перешкоджає налипання м'якушки.
За типом ножа хліборізки класифікуються на:
- Рамні. Самі прості по пристрою апарати. Комплектуються двома ножами, які рухаються в протилежних напрямках, завдяки чому хліб або батон нарізають відразу на кілька шматочків рівної товщини. Такі хліборізки дозволяють відрегулювати товщину нарізки тільки заміною всієї рами цілком.
- Серповидні. Ніж в цій машині зігнутий і рухається по траєкторії, що імітує ручну нарізку. Хліб або батон при цьому подається до ножа спеціальним механізмом. З недоліків - слабка продуктивність, але зате є можливість регулювання товщини нарізки.
- Дискові. Ножі в таких машинах є диск з зубчиками, який обертається з великою швидкістю і здатний нарізати хлібобулочні вироби з різною текстурою. Такі хліборізки найбільш функціональні, комплектуються системами упаковки хліба і дозволяють нарізати хліб різного ступеня м'якості. Також дозволяють легко регулювати товщину нарізки.
За типом установки хліборізки ділять на:
- Настільні. Це компактні моделі, що дозволяють встановити їх на будь-який тип поверхні. Найчастіше ними комплектують невеликі кафе, ресторани, бістро, фуд-маркети і власні хлібопекарські цеху в торгових центрах і залах.
- Підлогові. Призначені для професійного промислового використання на кухні хлібопекарні. Зазвичай мають значні габарити, встановлюються на підлозі і комплектуються коліщатками. Можуть нарізати хліб не тільки скибочками, а й кубиками і соломкою, що добре підходить для великих хлібозаводів.
За типом приводу бувають:
- Ручні. Хліб нарізається за рахунок мускульної сили оператора, який оперує ножем через приводний механізм. Невисока продуктивність, але і ціна найнижча.
- Напівавтоматичні. Хлібобулочні вироби завантажуються оператором, а нарізаються вже без його участі.
- Автоматичні. Найбільш висока ціна і продуктивність. Подача хлібобулочних виробів є примусовою і повністю автоматизована.
Як і де купити хліборізку?
Магазин Гастрошоп пропонує великий асортимент найбільш популярних виробників хлібо різальні машин. Телефонуйте нам за телефонами:
При покупці хліборізки необхідно враховувати її продуктивність і співвідносити її з необхідною вам. Наші консультанти допоможуть грамотно підібрати будь-яке обладнання з урахуванням ваших індивідуальних особливостей в бізнесі!