Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 простий і зручний пристрій яке є незамінним для створення вишуканих сортів ковбаси, сардельок і сосисок.Большим попитом шприци для ковбаси користуються в різного рада кафе, барах, ресторанах, точках фаст-фуд, в невеликих магазинах або супермаркетах.Купити пристрій для набивання ковбас AIRHOT - значить надавати своїм клієнтам по-справжньому смачні і якісні ковбасні вироби.
Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 вертикальний має обсяг циліндра 15 л., Корпус - нержавіюча сталь, що гарантує міцність, надійність експлуатації і тривалість роботи пристрою.
Принцип роботи: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів ручки, поршень що знаходиться всередині проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка ковбасних виробів.
Зверніть увагу! Для набивання ковбас грубим фаршем найкраще підходить вертикальний ковбасний шприц, в інших випадках використовуються горизонтальні шприци, які більш популярні.
В комплекті:
• Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 + 4 нерж.насадки 16, 20, 30, 35 мм;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
•
+
Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 вертикальний має обсяг циліндра 15 л., Корпус - нержавіюча сталь, що гарантує міцність, надійність експлуатації і тривалість роботи пристрою.
Принцип роботи: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів ручки, поршень що знаходиться всередині проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка ковбасних виробів.
Зверніть увагу! Для набивання ковбас грубим фаршем найкраще підходить вертикальний ковбасний шприц, в інших випадках використовуються горизонтальні шприци, які більш популярні.
В комплекті:
• Шприц ковбасний AIRHOT SV-15 + 4 нерж.насадки 16, 20, 30, 35 мм;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
•
+
Загальні характеристики | |
Кількість швидкостей | 2 |
Тип | ручний |
Тип завантаження | вертикальні |
Гарантійний термін | 12 місяців |
Габаритні розміри | 300х330х710 |
Вага, кг | 14 |