Шприц ковбасний FROSTY SH-7 обладнання яке в основному призначений для приготування фірмових ковбасних виробів.Великою популярністю пристрої для набивання ковбас користуються в різного рада кафе, барах, ресторанах, точках фаст-фуд, в невеликих магазинах або супермаркетах.Купити ковбасний шприц FROSTY - значить Cущественно збільшити асортимент м'ясної продукції для Вашого бізнесу.
Шприц ковбасний FROSTY SH-7 горизонтальний має обсяг циліндра 7 л., Корпус - нержавіюча сталь, що гарантує міцність, надійність експлуатації і тривалість роботи пристрою.
Принцип роботи: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів ручки, поршень що знаходиться всередині проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка ковбасних виробів.
Зверніть увагу! Для набивання ковбас грубим фаршем найкраще підходить вертикальний ковбасний шприц, в інших випадках використовуються горизонтальні шприци, які більш популярні.
В комплекті:
• Шприц ковбасний FROSTY SH-7 + 4 нерж.насадки 16, 22, 32, 38 мм;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
•
+
Шприц ковбасний FROSTY SH-7 горизонтальний має обсяг циліндра 7 л., Корпус - нержавіюча сталь, що гарантує міцність, надійність експлуатації і тривалість роботи пристрою.
Принцип роботи: в циліндр апарату поміщається заздалегідь підготовлений фарш, за допомогою механічних обертальних рухів ручки, поршень що знаходиться всередині проштовхує продукт до вирви (насадки), на яку надіта оболонка ковбасних виробів.
Зверніть увагу! Для набивання ковбас грубим фаршем найкраще підходить вертикальний ковбасний шприц, в інших випадках використовуються горизонтальні шприци, які більш популярні.
В комплекті:
• Шприц ковбасний FROSTY SH-7 + 4 нерж.насадки 16, 22, 32, 38 мм;
• Паспорт-інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
•
+
Общие характеристики | |
Количество скоростей | 2 |
Тип | Ручной |
Тип загрузки | горизонтальные |
Дополнительные характеристики | |
Габаритные размеры | 830х230х240 |
Вес, кг | 11 |
Гарантийный срок | 12 мес |