Кутери
В категорії Кутери - 50 товарів
Каталог товарів
Куттер: купити на кухню для м'яса і ковбасний
За один цикл завантаження сировини якісно подрібнити, перемішати і збити інгредієнти до стану насиченого фаршу здатний один професійний агрегат. Це кутер для м'яса - універсальний, потужний помічник для кухаря як в м'ясному цеху, так і в світі кондитерів. В результаті виходить однорідна, насичена, в'язка і м'яка маса з високим відсотком вологості. Такі пристрої знайшли широке застосування на м'ясокомбінатах, з їх допомогою роблять різні ковбасні вироби, м'ясні та рибні фарш, різні напівфабрикати та інші вироби для подальшої реалізації. Цінним обладнанням вони є на кухнях закладів громадського харчування, щоб робити заготовки до різних багатокомпонентним страв. Куттер буде корисний і в кондитерському світі, з їх допомогою легко перемолоти до потрібної консистенції будь-яку начинку або зробити помадку. Такі агрегати з легкістю виконають функції міксера, тістоміса і блендера, тому їх умовно відносять до промислових універсальних пристроїв і вони займають лідируюче місце серед іншої професійної техніки в харчовій індустрії.
Пристрій куттера і його види
Конструкція куттера проста, по суті це стійка габаритна станина, мотор, чаша і ножі. У чаші розташований основний ріжучий механізм. Ножі представлені в двох варіантах - серповидні і прямі, кріпляться вони там же на вал ріжучого механізму. Завдяки нагнітанню вакууму всередині пристрою, ножі в чаші поперемінно перемелюють компоненти до гомогенизированной суспензії. Наявність вакууму дозволяє довше зберегти природну свіжість продуктів, а значить продовжити життя корисних речовин.
Отже, які можуть бути моделі куттера:
- За способом установки:
- підлогові куттери,
- настільні механізми.
- За зовнішнім виглядом чаші:
- куттери з горизонтальною чашею
- з вертикальною чашею.
- За принципом переробки продуктів:
- вакуумні,
- відкриті,
- охолоджуючі,
- варильні.
- За зовнішнім виглядом ножів:
- з дрібними зубами,
- з великими зубами.
Кожен тип має свої переваги і недоліки, а також специфіку роботи. Наприклад, варильні куттери краще використовувати для ковбасного комбінату під час приготування варених ковбас, сосисок та сардельок. А ось вакуумні пристрої найчастіше затребувані на виробництвах, як найкраще обладнання делікатній обробки компонентів.
В залежності від середовища застосування використовують конкретний тип агрегату. Наприклад, в промисловості найчастіше можна зустріти кутер з великими зубами - йому по силі подрібнити навіть заморожене сировину.
Кутери або подрібнювачі
Куттер (подрібнювач з млинком) - це спеціальний блендер для подрібнення овочів (і інших продуктів). Головною відмінністю куттера від інших типів блендерів є менша кількість насадок і менший набір функцій у порівнянні з іншими типами. Однак це відмінні спеціалізовані помічники, якщо вам потрібно швидко нашаткувати м'ясо для фаршу або ковбаси, порізати або подрібнити овочі в досить великих обсягах.
Куттер для м'яса (ковбасний кутер або кутер для ковбаси) використовує спеціальну насадку для швидкого подрібнення м'яса до однорідної консистенції (фаршу) який можна використовувати як для подальшого виробництва ковбаси, так і для інших цілей.
Кутери ділять на звичайні (побутові куттери) і промислові куттери. Перші, як правило, застосовують на домашніх кухнях, де не потрібна підвищена потужність чи обсяг нарізки. Однак, для професійної кухні природно, краще за все купити промисловий куттер. Який забезпечить як необхідний обсяг оброблюваної продукції, так і буде відповідати базовим технічним вимогам до ресторанних кухнях.
Відомі виробники куттеров: характеристики і типи
Довгий час світовими лідерами професійного оснащення закладів громадського харчування, концернів і комбінатів є італійці і французи. У нашому інтернет магазині ви знайдете куттери будь-якої конфігурації виробництва Італії, Іспанії, Кореї, Франції, Нідерландів, Голландії та Туреччини. Серед безліч постачальників ми можемо вам порекомендувати такі бренди:
- Robot Coupe. Кутери є безшумними, маневреними, представлені на ринку з 20 різними модифікаціями. Часто використовуються для малого і середнього бізнесу;
- Fimar. Техніка легка в управлінні, характеризується особливою відмінною чистотою, є багато корисних режимів;
- Sirman. Представлені як в настільному виконанні, так і як габаритні підлогові агрегати. Є функція приготування паштету, соусів, тіста. У комплектації є ножі для подрібнення горіхів і шоколаду.
- Hurakan і GoodFood - гідний бюджетний варіант потужного професійного обладнання. Характеризуються високими критеріями продуктивності, місткістю чаші і міцністю матеріалів.
- Apach і Frosty універсальні бюджетні куттери. З легкістю дроблять шоколад, горіхи, замішують дріжджове, прісне і бездріжджове тісто. Можна подрібнювати компоненти до будь-якої фракції і консистенції. Можна контролювати швидкість роботи приладу.
Де купити промисловий куттер для громадського харчування і побутовий для дому?
Цінова категорія коливається до широких меж. Тут важливо зазначити, що професійне промислове обладнання не коштуватиме стільки ж як техніка побутового призначення. Вартість промислових куттеров залежить від класу устаткування:
- промислові стоять від 35 000 гривень,
- середнього класу коштують від 28 000 гривен,
- бюджетні ціни на куттери починаються від 10000 гривень.
Ми знаємо толк в якісному обладнанні і готові попрацювати над вашим замовленням вже сьогодні. Телефонуйте, у нас є, що вам запропонувати!
Ціни на Кутери
Пропонуємо найкращі Кутери за доступною ціною та якістю
Назва | Ціна |
Куттер HR- 9 | 10938 грн. |
Куттер-міксер GASTRORAG HR-6 | 11237 грн. |
Куттер HR-12 | 12347 грн. |
Куттер HURAKAN HKN-CL9 | 12412 грн. |
Куттер BC / 3N | 15763 грн. |
Куттер SIRMAN C4 VV | 23514 грн. |
Куттер CL / 5 | 24904 грн. |
Куттер SIRMAN C9 VV | 47836 грн. |
Куттер Robot Coupe R5 Plus (220) | 65706 грн. |
Куттер-блендер Robot Coupe Robot cook | 73508 грн. |