Характеристики
Комплект ножів: ентерпрайс
Продуктивність, кг/год: 140
Тип корпусу: вентильований
Потужність електрична, кВт: 0.75
Підключення до електромережі: 220В
Країна виробник: Італія
Довжина (нетто), мм: 240
Ширина (нетто), мм: 400
Висота (нетто), мм: 400
Вага (нетто), кг: 22
Опис
Електрична м'ясорубка Everest TC 12E (220) настільного типу призначена для помелу будь-якого м'яса і отримання фаршу.Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок.Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок.
Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений з полірованого алюмінію.Бункер, лоток для м'яса і ріжучий вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8 що виключає потрапляння домішок в продукти.Самозатачивающиеся ножі компанії Salvinox " Enterprise System " (Шнек, ножі, решітка D=6 mm) забезпечує ідеальну різання і довговічність.Контактують з продуктами і змінні деталі легко розбираються для належного очищення.Поставляється з вентильованим двигуном в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні.Машина виготовлена відповідно міжнародним гігієнічним правилам і стандартам безпеки і попередження від нещасних випадків.Контроль на кожному етапі складання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
Загальні характеристики | |
Продуктивність, кг / год | 140 кг / год |
Призначення | професійне |
Номінальна напруга | 220 В |
Тип установки | Настільний |
Колір | Нержавіюча сталь |
Діаметр решітки | 6 мм |
Система ножів | Enterprise (1нож + 1решетка) |
Потужність, Вт | 750 |
Тип управління | електромеханічне |
Матеріал корпусу | алюміній |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |
Висота | 400 мм |
Довжина | 240 мм |
Габаритні розміри | 240x400x400 мм |
Вага, кг | 22 |