М'ясорубка Everest TC12E (220)

  • 14 773 грн.

  • Немає в наявності
  • Виробник: Everest
  • Код Товару: 886602960

Характеристики
Комплект ножів: ентерпрайс
Продуктивність, кг/год: 140
Тип корпусу: вентильований
Потужність електрична, кВт: 0.75
Підключення до електромережі: 220В
Країна виробник: Італія
Довжина (нетто), мм: 240
Ширина (нетто), мм: 400
Висота (нетто), мм: 400
Вага (нетто), кг: 22


Опис
Електрична м'ясорубка Everest TC 12E (220) настільного типу призначена для помелу будь-якого м'яса і отримання фаршу.Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок.Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок.
Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений з полірованого алюмінію.Бункер, лоток для м'яса і ріжучий вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8 що виключає потрапляння домішок в продукти.Самозатачивающиеся ножі компанії Salvinox " Enterprise System " (Шнек, ножі, решітка D=6 mm) забезпечує ідеальну різання і довговічність.Контактують з продуктами і змінні деталі легко розбираються для належного очищення.Поставляється з вентильованим двигуном в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні.Машина виготовлена ​​відповідно міжнародним гігієнічним правилам і стандартам безпеки і попередження від нещасних випадків.Контроль на кожному етапі складання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.


Общие характеристики
Продуктивність, кг / год 140 кг / год
Призначення професійне
Номінальна напруга 220 В
Тип установки Настільний
Колір Нержавіюча сталь
Діаметр решітки 6 мм
Система ножів Enterprise (1нож + 1решетка)
Потужність, Вт 750
Тип управління електромеханічне
Матеріал корпусу алюміній
Висота 400 мм
Довжина 240 мм
Габаритні розміри 240x400x400 мм
Вага, кг 22

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари