Характеристики
Комплект ножів: полуунгер
Продуктивність, кг/год: 140
Тип корпусу: вентильований
Потужність електрична, кВт: 0.75
Підключення до електромережі: 380В
Країна виробник: Італія
Довжина (нетто), мм: 240
Ширина (нетто), мм: 400
Висота (нетто), мм: 400
Вага (нетто), кг: 22
Опис
М'ясорубка Everest TC 12U (380) настільного типу, підключення до джерела трифазного напруги, ідеально підходить для подрібнення всіх видів м'яса.Компанія Everest (Еверест) є одним з лідерів в Італії з виробництва професійних м'ясорубок.Серія ТС 12 розроблена спеціально для потреб сучасних м'ясних магазинів, готелів, ресторанів і невеликих торгових точок.
Корпус м'ясорубки Everest TC 12 зроблений з полірованого алюмінію.Бункер, лоток для м'яса і ріжучий вузол виконані з харчової нержавіючої сталі 18/8 що виключає потрапляння домішок в продукти.Ріжучий блок з половинним Унгером (шнек, ножі 1/2 унгер, решітки R/70 і D=4,5 mm - ковкий чавун) від компанії Salvinox забезпечує ідеальну різання.Контактують з продуктами і змінні деталі легко розбираються для санітарної обробки.Поставляється з вентильованим двигуном в корпусі з нержавіючої сталі з безшумним редуктором, сталевий спіральний механізм в масляній ванні.М'ясорубка виготовлена відповідно міжнародним гігієнічним правилам і стандартам безпеки.Контроль на кожному етапі складання м'ясорубки Everest TC 12 гарантує найвищу якість.
| Загальні характеристики | |
| Продуктивність, кг / год | 140 кг / год |
| Призначення | професійне |
| Номінальна напруга | 380 В |
| Тип установки | Настільний |
| Колір | Нержавіюча сталь |
| Діаметр решітки | 4.5 мм |
| Система ножів | 1 / 2унгера (1нож + 2решеткі) |
| Потужність, Вт | 750 |
| Тип управління | електромеханічне |
| Матеріал корпусу | алюміній |
| Гарантійний термін | гарантія від виробника |
| Висота | 400 мм |
| Довжина | 240 мм |
| Габаритні розміри | 240x400x400 мм |
| Вага, кг | 22 |
