Характеристики
Комплект ножів: унгер
Продуктивність, кг/год: 100
Тип корпусу: вентильований
Потужність електрична, кВт: 0.75
Підключення до електромережі: 220В
Країна виробник: Білорусь
Довжина (нетто), мм: 380
Ширина (нетто), мм: 200
Висота (нетто), мм: 320
Вага (нетто), кг: 17
Опис
Мясорубка для перемолу м'яса і риби на фарш, перемолу котлетної маси і набивання ковбас на кухнях і в цехах підприємств громадського харчування.Продуктивність до 100 кг/год.Система ножів повний унгер.Матеріал корпусу - алюміній/нержавіюча сталь.Функція реверсу.Мотор вентильований
Общие характеристики | |
Назначение | Профессиональное |
Номинальное напряжение | 220 В |
Тип установки | Настольный |
Цвет | Нержавеющая сталь |
Система ножей | Полный унгер (2ножа+3решетки) |
Производительность, кг/ч | 100 кг/час |
Мощность, Вт | 750 |
Тип управления | Электромеханическое |
Материал корпуса | Алюминий; Нержавеющая сталь |
Дополнительные характеристики | |
Высота | 320 мм |
Ширина | 200 мм |
Длина | 380 мм |
Габаритные размеры | 380x200x320 мм |
Вес, кг | 17 |