Преси для гамбургерів
В категорії Преси для гамбургерів - 17 товарів
Каталог товарів
Прес для гамбургерів
Ароматна булочка зі свіжим салатом і соковитою м'ясною котлетою - від такого поживного страви мало хто відмовиться. Бургери люблять як дорослі, так і діти, особливо, якщо вони зроблені з якісної сировини на відкритій кухні фуд треку. У години інтенсивного завантаження для перебойной роботи точок громадського харчування в межах міста важливо мати під рукою професійне обладнання та інвентар - холодильне обладнання, потужні жарочні поверхні і звичайно ж преси для гамбургерів - краще інженерно-технологічне обладнання, що дозволяє зробити великий обсяг ідеальних напівфабрикатів. Це той момент, коли котлети завжди соковиті, з хрусткою засмаженої скоринкою, але ніжні і пропечені всередині.
Прес для бургерів: корисність девайса
Щоб максимально зробити це блюдо привабливим і смачним технологи з усього світу постаралися над створенням ідеальної котлети. Отже, барабанний дріб, розкриваємо кулінарні секрети фастфуду - формула м'ясного ідеалу виглядає так: 80% чистого м'яса для поживності і 20% жиру для соковитості. Це ідеальне поєднання котлетного фаршу, при чому можна міксувати різні види м'яса для більш унікального смаку. А щоб котлета пропорційно поєднувалася з бургерной булочкою важливо використовувати прес для гамбургерів - спеціальне пристосування для формування котлети для бургера. Практикою доведено, що наявність такого обладнання на кухні в 10 разів збільшує виробництво заготовок для фастфуду, ніж ручна робота.
Принцип дії преса для котлет
Технологія застосування преса для формування котлет дуже проста. Для роботи з таким приладом не потрібно проходити якусь стажування або мати вправність. У завантажувальний лоток подається вже відміряний шматок м'ясного фаршу, далі в залежності від типу управління приладу: ви регулюєте механізм вручну, формуючи пресом майбутню заготовку для ручного варіанту, або ж вмикаєте прилад і весь процес проходить автоматично без участі людини. Автоматичний прес рекомендовано використовувати в промислових цехах, на м'ясокомбінатах і для кухонь з великою прохідністю. Специфіка роботи такого техніки в тому, що можна формувати заготовки з фаршу будь-якої форми, розміру і товщини, а також використовувати не тільки м'ясо, але рибу і овочеві фарші.
Чому так важливо використовувати на кухні прес для бургерів?
- швидко приготувати великий обсяг заготовок рівних, однакових котлет,
- скорочується час для приготування заготовок,
- привабливий вигляд. Рівні, однакові, пропорційні напівфабрикати за короткий час.
- високі смакові якості,
- дно і кришка ручного преса для гамбургерів не прилипають до фаршу, досить перед завантаженням сировини змочити їх простою водою.
- можна формувати різного діаметру і розміру котлети,
- ідеальний результат - естетично привабливий бургер з пропорційно підібраними інгредієнтами.
- можна до грама розрахувати вартість страви для забезпечення контролю фінансових потоків для громадського, кухонь швидкого харчування і мережі вуличної їжі.
5 причин купити прес для гамбургерів
Ми рекомендуємо купити таке формувальне пристрій якщо,
- ви любите котлети і м'ясні вироби,
- ви власник громадського харчування по типу фастфуда,
- ви перфекціоніст і любите, коли ваші страви ідеальні, збалансовані і пропорційні,
- ви піклуєтеся про своє здоров'я і вважаєте за краще здорову їжу для харчування. Хочемо зауважити, що поживні властивості 100 грам котлет з чистого м'яса і жиру в співвідношенні 80:20 рівносильні порції вівсянки,
- ви давно замислювалися про оптимізацію свого виробництва і знайшли в нашій статті важливу інформацію.
Що краще ручної формувальний прес для котлет або автоматичний? Тут важливо розуміти рівень продуктивності вашого підприємства. Якщо у вас головний акцент на сендвічі та бургери, то електричний прес для гамбургерів просто must have у вас на кухні, якщо йдеться про побутовому застосуванні приладу в приватному порядку для пікніків, виїзних заходів, буде достатнім купити ручний прес для гамбургерів.
Щоб вибрати максимально підходяще пристрій зверніть увагу на такі моменти:
- матеріал і форма влаштування,
- яким чином працює механізм,
- параметри заготовки - товщина і форма котлети,
- кількість ємностей для котлет.
Більшість моделей пресів для бургерів, представлених на ринку зроблені з нержавіючої сталі, а поверхні, які контактують з продуктами можна закрити спеціальними вкладишами - серветками округлої форми - папір для преса, для формування ідеальних котлет.