Характеристики льдогенератора гранульованого льоду Apach AGB 100.15A:
- Продуктивність: 80 кг/добу.
- Ємність бункера: 15 кг.
- Корпус: нержавіюча сталь.
- Форма льоду: гранули.
- Температура льоду: 0,5 ° С.
- Система повітряного охолодження.
- Габарити: 500х696х696 мм.
- Підключення: 0,6 кВт, 220 В.
Гранульований лід має велику поверхню зіткнення з охолоджуваних продуктом, що дозволяє давати швидкий і інтенсивний ефект охолодження.Гранульований лід не мерзне, легко зберігається і транспортується.Гранульований лід не має гострих країв, не псує продукцію.Лід створює білий фон, вигідно підкреслює колір викладаємо продукції.
Корпус льдогенераторов Apach виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.Система фронтальної циркуляції повітря дозволяє встановити льдогенератор в обмеженому просторі.
У базовій комплектації всі льдогенератора APACH мають повітряне охолодження. Під замовлення можна придбати льдогенератор з водяним охолодженням.Такий опція важлива, якщо льдогенератор надалі буде працювати в умовах браку місця для вільної циркуляції повітря навколо обладнання, буде вбудований в лінію барной меблів або встановлений в ніші. При водяному охолодженні звичайно ж збільшується витрата води, але це забезпечить довгий термін служби обладнання.
ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ЛЬОДУ
Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, в барі в якості компонентів для коктейлів, в декоративних і багатьох інших цілях.
Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики Дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.
Використання різних видів льоду:
- лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів.Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження.Наприклад, для охолодження лонг-дрінк (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.
Потреба того чи іншого закладу у льоді бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду : охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т.д.
Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних - для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.
Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина обсягу склянки льоду.Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного обсягу.
Загальні характеристики | |
Об`єм, л | 15 |
Номінальна напруга | 220 В, 0.6 кВт |
Тип охолодження | повітряний |
Продуктивність | 80кг / добу |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |
Габаритні розміри | 500х696х696 мм |