Купити · Льдогенератор Apach AGB 100.15A в Україні

Льдогенератор Apach AGB 100.15A

  • 71470 грн.

  • Немає в наявності
  • Виробник: Apach
  • Код Товару: 904021672

Характеристики льдогенератора гранульованого льоду Apach AGB 100.15A:

  • Продуктивність: 80 кг/добу.
  • Ємність бункера: 15 кг.
  • Корпус: нержавіюча сталь.
  • Форма льоду: гранули.
  • Температура льоду: 0,5 ° С.
  • Система повітряного охолодження.
  • Габарити: 500х696х696 мм.
  • Підключення: 0,6 кВт, 220 В.

Гранульований лід має велику поверхню зіткнення з охолоджуваних продуктом, що дозволяє давати швидкий і інтенсивний ефект охолодження.Гранульований лід не мерзне, легко зберігається і транспортується.Гранульований лід не має гострих країв, не псує продукцію.Лід створює білий фон, вигідно підкреслює колір викладаємо продукції.

Корпус льдогенераторов Apach виготовлений з високоякісної нержавіючої сталі.Система фронтальної циркуляції повітря дозволяє встановити льдогенератор в обмеженому просторі.

У базовій комплектації всі льдогенератора APACH мають повітряне охолодження. Під замовлення можна придбати льдогенератор з водяним охолодженням.Такий опція важлива, якщо льдогенератор надалі буде працювати в умовах браку місця для вільної циркуляції повітря навколо обладнання, буде вбудований в лінію барной меблів або встановлений в ніші. При водяному охолодженні звичайно ж збільшується витрата води, але це забезпечить довгий термін служби обладнання.

ОБЛАСТЬ ЗАСТОСУВАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ ЛЬОДУ

Лід використовується в багатьох закладах на кухні, для викладки продуктів в салат-барах, в барі в якості компонентів для коктейлів, в декоративних і багатьох інших цілях.

Для використання в барах і ресторанах лід випускається різної форми: кубики Дайс, полудайс, гурме, конус, пальчик, а також лускатий і гранульований.

Використання різних видів льоду:

- лускатий лід використовується при викладки рибних і м'ясних напівфабрикатів.
- Гранульований лід застосовуються при оформленні салат-барів і шведських столів.
- Кубикові лід використовується для приготування коктейлів.Вибір кубикового льоду здійснюється виходячи з переваг по дизайну, а також з урахуванням вимог до ефективності охолодження.Наприклад, для охолодження лонг-дрінк (коктейлів з великим об'ємом) ідеально використовувати пальчиковий лід, який має максимальну поверхню теплообміну.​​

Потреба того чи іншого закладу у льоді бажано визначити виходячи з фактичних витрат з урахуванням всіх напрямків використання льоду : охолодження готових напоїв в келихах і пляшках, зміст салат-бару, охолодження страв і т.д.

Дуже приблизний розрахунок потреби у льоді можна зробити виходячи з емпіричних даних - для середнього ресторану необхідно 350-400 г льоду на одну порцію.

Потреба бару розраховується з урахуванням того, що на кожну склянку напою необхідна половина обсягу склянки льоду.Охолодження салат-бару обійдеться в 52 кг льоду на 100 літрів охолоджуваного обсягу.

Загальні характеристики
Об`єм, л 15
Номінальна напруга 220 В, 0.6 кВт
Тип охолодження повітряний
Продуктивність 80кг / добу
Гарантійний термін гарантія від виробника
Габаритні розміри 500х696х696 мм

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари