Граніту освіжаючий чудовий десерт з фруктового пюре, соку, цукру і заморожений до стану «мокрого снігу». В результаті виходить щільний напій містить дрібні шматочки фруктового льоду. Отриманий фруктовий або кавовий десерт добре втамовує спрагу. Особливою популярністю ці десерти користуються влітку. Батьківщиною цього холодного десерту є Італія.
Крім десертів, граніту використовують також як одну зі складових при приготуванні алкогольних і безалкогольних коктейлів. Так, наприклад, всім відомий коктейль «Маргарита», приготований з використанням граніти, просто незрівнянний! Гранитор швидко окупається і приносить прибуток!
Гранітори широко використовуються в кінотеатрах, літніх кафе, барах. Вони прості як в установці, так і експлуатації. Гранітори італійської марки UGOLINI поєднують в собі якість, високу надійність і красивий дизайн.
MINI 3 Гранітори
- обсяг колби 3х6 л t °
- охолодження + 0/+ 0 ° C
- запатентована система змішування
- герметичний компресор
- захист від перепадів напруги
- корпус - нерж.сталь
- потужність: 1,30 кВт/220В
- разм. 540x470x650
Загальні характеристики | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 540.00 x 470.00 x 650.00 |
Тих. дані | 1.30 кВт/ 220В |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |