Купити Кондитерські вітрини Cold (Колд) за найнижчими цінами

Кондитерські вітрини Cold (Колд)

В категорії Кондитерські вітрини Cold (Колд) - 3 товарів

Каталог товарів

закінчується
Вітрина Кондитерська С-09 Pn-W (З Агр, Wenge Mag., Бронза, Контроль Вологості)

94682 грн.

(1)

Вітрина Кондитерська С-09 Pn-W (З Агр, Wenge Mag., Бронза, Контроль Вологості)

Загальні характеристики
Температурний режим, ° С: + 5 ... + 15 ° С
Тип: вітрина кондитерська
Номінальна напруга: 835 Вт, 220 В
Тип охолодження: з динамічним охолодженням
Площа дії: 1.45 кв.м
Гарантійний термін: гарантія від виробника
Габаритні розміри: 940х780х1400 мм
закінчується
Вітрина Кондитерська С-13 Pn-W (З Агр, Wenge Mag., Бронза, Контроль Вологості)

151125 грн.

(1)

Вітрина Кондитерська С-13 Pn-W (З Агр, Wenge Mag., Бронза, Контроль Вологості)

Загальні характеристики
Температурний режим, ° С: + 5 ... + 15 ° С
Тип: вітрина кондитерська
Номінальна напруга: 1120 Вт, 220 В
Тип охолодження: з динамічним охолодженням
Площа дії: 2.10 кв.м
Гарантійний термін: гарантія від виробника
Габаритні розміри: 1340х780х1400 мм
закінчується
Кондитерська вітрина Cold MALAGA 17 (C-17 PN-w)

159275 грн.

(1)

Кондитерська вітрина Cold MALAGA 17 (C-17 PN-w)

Загальні характеристики
Температурний режим, ° С: + 5 ... + 15 ° С
Тип: вітрина кондитерська
Номінальна напруга: Потужність 1400 Вт, 220 В
Тип охолодження: з динамічним охолодженням
Площа дії: 2.75 кв.м
Гарантійний термін: гарантія від виробника
Габаритні розміри: 1740х780х1400 мм

Професійні кондитерські вітрини Cold

Рекомендований до використання для всіх закладів громадського харчування, хто робить акцент на якості і правильному зберіганні своєї продукції і страв. Пристрої працюють від мережі в 220 Вт. Мають сучасний лаконічний дизайн, добре вписуються в будь-який ресторан і бар. Працюють за системою динамічного охолодження, робоча температура від +2 до +15 градусів за Цельсієм. Внутрішній простір створює враження легкості, з допомогою полиць зі скла акцент робиться на ваші вироби і товари, наявність підсвічування підсилює ефект залучення.

Читать полностью  ↓