Огляд вакууматора Suhini SH-VS-169S-1

Огляд вакууматора Suhini SH-VS-169S-1

Хоч ми і розглядаємо зв'язку з двох пристроїв, вакуумний пакувальник сам по собі - безумовно корисна річ в господарстві. Він економить простір в шафі і холодильнику, збільшує терміни зберігання продуктів, дозволяє робити швидкі маринади і багато іншого.

Саме ця модель Suhini ще і створена в тому ж дизайні, що і розглянутий су-вид, а тому відмінно буде виглядати з ним в комплекті.


Характеристики

Виробник

Suhini

Модель

SH-VS-169S-1

Тип

вакуумна пакувальна машина

Країна виробництва

КНР

Гарантія

1 рік

Термін служби

немає даних

Параметри електромережі

220 В, 50 Гц

Потужність

150 Вт

Розмір шва

300 × 3 мм

Матеріал корпусу

нержавіюча сталь / пластмаса

Вага

2 кг

Габарити (Ш × в × Г)

390 × 160 × 83 мм

Довжина мережевого кабелю

0,75 м

Роздрібні пропозиції

 

Якщо зовсім просто: це термін, протягом якого в офіційні сервісні центри поставляються деталі для ремонту пристрою. Після закінчення цього терміну будь-який ремонт у офіційних СЦ (як гарантійний, так і платний) навряд чи буде можливий.

Комплектація

Холодильні камери прибула на тестування в картонній коробці, виконаній в єдиному стилі виробника. На передній і задній частині дублюється інформація з фотографією пристрою і основними характеристиками. Усередині вакууматор захищений від ударів картонними осередками.


Разом з вакууматором нам надали додатково коробку вакуумних пакетів SH-VB2230-50P.

Розкривши коробку, всередині ми виявили:

  • пакувальну машину

  • трубку для вакуумування контейнерів

  • кілька пакетів

  • інструкцію і гарантійний талон



На перший погляд

Пристрій виглядає стильно і продумано. Зверху розташовується панель з кнопками, збоку засувки корпусу і виїмки для зручного захоплення при закриванні. На задній частині встановлений вбудований ніж для розрізання плівки.


Корпус виготовлений із пластику й нержавіючої сталі. На передній декоративної панелі - великий значок торгової марки.


Знизу розташовуються силіконові ніжки і відсік для зберігання шнура, дуже зручний у використанні.


Усередині пакувальника ми бачимо притискну смугу, смугу для запаювання і вакуумну камеру. Вакуумна камера легко виймається з корпусу

Інструкція

Інструкція надрукована на звичайному папері і становить всього п'ять сторінок. У ній коротко описано техніку безпеки, деякі характеристики, схематично намальована пристрій розроблений таким чином. Також вона містить відомості щодо використання та обслуговування. Все дуже коротко, але досить зрозуміло.


Управління

Управління вакууматором здійснюється сенсорними кнопками на верхній панелі. Центральна клавіша червоного кольору поєднує в собі функції запаювання пакетів і зупинки процесу вакуумаціі. При натисканні на клавіші зліва, запускається програма вакуумирования і запаювання пакету або з сухим «dry», або з вологим «moist» вмістом. «Pulse» дозволяє відкачувати повітря з пакета тільки при кнопці.


«Сanister» відповідає за вакуумацію контейнерів, трубка для цього вставляється в наступний за кнопкою роз'єм.


Управління просте і інтуїтивно зрозуміле.

Експлуатація

В цілому, пакувальна машина SH-VS-169S-1 справила приємне враження продуманістю управління і дизайну.

Хочеться відзначити ергономічні виїмки збоку для зручності замикання і вакуумний контейнер, який легко витягується з корпуса. Якщо машина при роботі засмоктала рідина з пакета, контейнер можна вийняти і вимити, а ущільнювач - протерти.


Ще одна зручна функція - можливість відкачувати повітря в пульсуючому режимі (відкачування відбувається тільки при кнопці «рulse») Це дозволяє добре розподілити вміст по пакету, вакуумувати пакети з великою кількістю рідини, вакуумувати м'які продукти (булочки для гамбургерів, бісквіти) без зминання.

Вбудований ніж для пакетів сам по собі заслуговує на схвалення, однак до його особливостям треба звикнути: пристрій не дуже сильно притискає пакет до корпусу, і нам доводилося допомагати собі пальцями.


Холодильні камери SH-VS-169S-1 не вимагає багато місця для роботи. Все, що їй потрібно, це її габаритні розміри плюс 11 см у висоту. Упаковувати пакети з рідким вмістом зручніше, звісивши їх з краю столу і використовуючи імпульсний режим.

Крім упаковки продуктів для приготування в су-вигляді, вакууматор необхідний для економії місця в морозилці. Можна не тільки позбавитися від зайвої повітря, але і трохи спресувати продукт, якщо це допустимо: наприклад, свіжі ягоди для компоту або гриби.


При порушенні герметизації пакета (поріз, прокол) вакууматор, не зупиняючись, продовжує відкачувати повітря, тому, якщо процес до запаювання сильно затягнувся, перевірте цілісність пакета і правильну його укладання в пристрій.

Догляд

Догляд за моделлю SH-VS-169S-1 проста - протирати вологою тканиною все поверхні, водою або з використанням мильного розчину. Їдкі та абразивні чистячі засоби не допускаються.

Наші вимірювання

Споживання електрики у приладу не високо. Для роботи протягом 55 хвилин сумарно йому знадобилося 0,03 кВт · год електроенергії, при цьому максимальний показник, зафіксований приладом склав 148 Вт в режимі запаювання. У режимі відкачування повітря пристрій споживає не більше 10 Вт. З такими показниками їм можна користуватися навіть поза стаціонарної електромережі, підключивши через невеликий інвертор до акумулятора автомобіля.

Частина третя. Практичні тести з використанням двох пристроїв

Всі тести були проведені з використанням обох приладів і нашим завданням було оцінити корисність цієї пари на кухні. В результаті нам вдалося не тільки із задоволенням поекспериментувати, але і отримати на звичайній кухні страви ресторанного рівня.

Тому ми зупинили свій вибір на:

  • шинці зі свинини

  • курки

  • пізньому ревені

  • стейке з різних частин яловичини

  • замороженої риби

Шинка з окосту

Ми взяли великий окіст з кісткою, цибуля, часник, спеції. Так як в вакуумні пакети цілком окіст не помістився, ми розрізали його на три частини, видалили кістку з верхніх частин, а нижню частину залишили цілком. Зробили марінадную заливку з подрібненого цибулі, часнику, солі, перцю і кропу.


Поклали все три частини разом із заливкою в вакуумні пакети, акуратно відкачали повітря, залишивши маринад, ретельно запаяли і помістили в каструлю об'ємом 10 літрів з водою.


Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре