Апарат SOUS VIDE Frosty SV120

  • 7 639 грн.

  • Немає в наявності
  • Виробник: FROSTY
  • Код Товару: 12

Су-вид (Sous Vide) FROSTY SV120 дозволяє готувати першокласні страви зі збереженням всіх корисних речовин.Все більше професіоналів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні).У випадку з м'ясом, при багатогодинному взаємодії з високою температурою сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту неможливо досягти в духовці, печі або на грилі.
Шеф-кухарі закладів зі світовим ім'ям вибирають су-вид ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування.Кожен су-вид оснащується таймером, що дозволяє разово встановити час виключення і зайнятися іншими стравами - через деякий час вода припинить нагріватися, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть.Мало хто знає, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій.


Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному:
Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності.
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом.


Су-види FROSTY можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит.Споживана потужність пристрою всього 1.5 кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 30 літрів до температури 5-99 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин.Дана технологія підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки.Матеріал корпусу: пластик/нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті:

220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Общие характеристики
Объем, л от 20 до 30
Номинальное напряжение 220
Способ использования погружные термостаты
Мощность, Вт 1500
Дополнительные характеристики
Габаритные размеры 145х185х290
Гарантийный срок 12 мес

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари