Устаткування Sous Vide Pro Chef PFE-0065
-
0 грн.
- Немає в наявності
- Виробник: FROSTY
- Код Товару: 904023505
ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ
Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.
Виключно підходить для приготування поза годин пік.
Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.
Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.
Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.
В буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.
СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ
М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.
БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності
При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.
Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE
- Риба - 4-6 днів
- Яловичина - 25-30 днів
- Телятина - 25-30 днів
- Свинина - 15-18 днів
- М'ясо птиці - 10-18 днів
- Овочі - до 45 днів
SOUS VIDE COOKER
- для приготування при низькій температ.
- цифровий дисплей, 5 програм
- настройка часу 0-99 годин
- t °=+ 5 °/+ 99 ° C (допуск ± 0,1 °)
- рекомендований обсяг < 50 літрів
- захист від "сухого ходу"
- матеріал - пластик + нерж.сталь
Загальні характеристики | |
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм | 150.00 x 240.00 x 390.00 |
Тих. дані | 2.00 кВт/ 220В |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |