Устаткування Sous Vide Pro Chef PFE-0065 в Україні

Устаткування Sous Vide Pro Chef PFE-0065

  • 0 грн.

  • Немає в наявності
  • Виробник: FROSTY
  • Код Товару: 904023505

ТЕХНОЛОГІЯ SOUS VIDE НА ПРОФЕСІЙНОЇ КУХНІ

Ідеальна технологія для ресторанів з системою обслуговування a la carte.

Виключно підходить для приготування поза годин пік.

Дає можливість постійно підтримувати незмінно високу якість страв.

Спосіб приготування їжі по системі SOUS VIDE з використанням продуктів запакованих у вакуумні пакети і обладнання яке може точно контролювати температуру приготування, є найкращим методом для збереження недоторканого оригінального смаку інгредієнтів.

Одним з найбільших переваг цього методу є найменша втрата ваги продуктів по відношенню до часу приготування.

В буквальному перекладі це означає «приготування без повітря», тобто під вакуумом, але технологія SOUS VIDE - це щось більше, це поєднання приготування у вакуумній упаковці і приготування при низьких температурах з подальшим швидким охолодженням і регенерацією. Дана технологія полягає в отриманні продукції високої якості, скорочення втрат при тепловій обробці і збільшення терміну зберігання.

СКОРОЧЕННЯ ВТРАТ

М'ясо є одним з найдорожчих інгредієнтів на кухні, при традиційному способі приготування від 25% до 30% втрачається через усушки. При більш тривалому приготуванні м'яса при відносно низьких температурах пастеризації в вакуумних упаковках, втрата ваги значно зменшується, тим самим збільшуючи кількість порцій і скорочуючи витрати. Краще зберігаються вітаміни і поживні речовини, страви готуються без консервантів, стабілізаторів і загусників. Забезпечується дієтичне харчування, за рахунок зниження кількості солі, насичених жирів і т.д.

БІЛЬШЕ ТРИВАЛИЙ Термін придатності

При виробництві продуктів за технологією SOUS VIDE термін придатності у більшості з них буде складати як мінімум 5 днів, включаючи день виробництва і споживання. Однак деякі продукти можуть зберігатися довше.


Термін придатності при технології приготування SOUS VIDE

  • Риба - 4-6 днів
  • Яловичина - 25-30 днів
  • Телятина - 25-30 днів
  • Свинина - 15-18 днів
  • М'ясо птиці - 10-18 днів
  • Овочі - до 45 днів


SOUS VIDE COOKER

  • для приготування при низькій температ.
  • цифровий дисплей, 5 програм
  • настройка часу 0-99 годин
  • t °=+ 5 °/+ 99 ° C (допуск ± 0,1 °)
  • рекомендований обсяг < 50 літрів
  • захист від "сухого ходу"
  • матеріал - пластик + нерж.сталь
Загальні характеристики
Габаритні розміри (ДхШхВ), мм 150.00 x 240.00 x 390.00
Тих. дані 2.00 кВт/ 220В
Гарантійний термін гарантія від виробника

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари