занурювальний циркулятор SOUS VIDE Frosty SV94
-
7315 грн.
- В наявності
- Виробник: FROSTY
- Код Товару: 992
- Товар отгружается только после 100% оплаты
Самовывоз Киев/Днепр
Уточняйте цену и наличие товара у менеджеров!
Су-вид (Sous Vide) FROSTY SV94 дозволяє готувати продукти з мінімальною втратою соків і корисних речовин.Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні).У випадку з м'ясом, при тривалому взаємодії з відносно високою сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту практично неможливо досягти в духовці, печі або на грилі.
Професійні кухарі вибирають су-вид ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування.Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово встановити час виключення і переключитися на гарнір - через деякий час нагрівання води припиниться, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть.Мало хто знає, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій.
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному:
Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності.
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом.
Су-види FROSTY можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит.Споживана потужність пристрою всього 1.2 кВт., Що без праці доведе обсяг рідини в 30 літрів до температури 5-99 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин.Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки.Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - оптимальне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті: •
220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Професійні кухарі вибирають су-вид ще й тому що, він дозволяє тонко готувати делікатні продукти без втручання людини - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування.Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово встановити час виключення і переключитися на гарнір - через деякий час нагрівання води припиниться, а занурені в нього м'ясо, риба, птиця або овочі будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть.Мало хто знає, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій.
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному:
Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності.
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом.
Су-види FROSTY можуть похвалитися невеликим споживанням електроенергії, на відміну від духовок або плит.Споживана потужність пристрою всього 1.2 кВт., Що без праці доведе обсяг рідини в 30 літрів до температури 5-99 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин.Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки.Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - оптимальне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості.
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE:
• риба - 4-6 днів;
• яловичина - 25-30 днів;
• телятина - 25-30 днів;
• свинина - 15-18 днів;
• м'ясо птиці - 10-18 днів;
• овочі - до 45 днів.
В комплекті: •
220 вольт;
• Інструкція;
• Упаковка;
• Гарантія 12 місяців.
Загальні характеристики | |
Номінальна напруга | 220 |
Спосіб використання | заглибні термостати |
Потужність, Вт | 1200 |
Гарантійний термін | 12 місяців |
Габаритні розміри | 920х161х330 |