Термопроцессор (Sous Vide) SARO SALERNO

  • 13 580 грн.

  • В наявності
  • Виробник: Saro
  • Код Товару: 904022143

Термопроцессор (Sous Vide) SARO SALERNO дозволяє готувати продукти із збереженням всіх корисних речовин
Все більше професіоналів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, риби, корисний риб'ячий жир не випливає з плоті, тобто продукт не пересихає і залишається соковитим і ніжним
У випадку з м'ясом, при багатогодинному взаємодії з температурою вище середнього сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту неможливо досягти в духовці, печі або на грилі
Професіонали своєї справи вибирають су-вид ще й тому що, він допомагає оптимізувати процеси на кухні - продукти в ньому фізично не можуть пересохнути або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово включити час вимикання і переключитися на гарнір - через деякий час температура води почне опускатися до кімнатної, а занурені в нього страви будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Мало хто знає, що продукти для су-виду практично не потрібно обробляти або маринувати - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SARO споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки
Споживана потужність пристрою всього 0.7 кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 22 літрів до температури 45-95 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Дана технологія підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Общие характеристики
Объем рабочий, л 22
Таймер, часов 0-99
Подключение электронная
Способ использования наливной
Температурный диапазон 45-95
Дополнительные характеристики
Гарантийный срок 12 месяцев

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари