Гастроємність SIRMAN SOFTCOOKER S / s container GN 1/1 w / lid
-
6822 грн.
- Немає в наявності
- Виробник: Sirman
- Код Товару: 904022079
Гастроємності SIRMAN SOFTCOOKER S/s container GN 1/1 w/lid дозволяє готувати продукти з мінімальною втратою соків і корисних речовин
Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні)
У випадку з м'ясом, при тривалому взаємодії з високою температурою сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту дуже важко досягти в духовці, печі або на грилі
Професіонали своєї справи вибирають су-вид ще й тому що, він бере на себе оптимізацію процесів на кухні - продукти в ньому фізично не можуть підгоріти або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, що дозволяє разово встановити час виключення і переключитися на гарнір - через деякий час нагрівання води припиниться, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Ні для кого не секрет, що продукти для су-виду потрібно лише злегка посолити і поперчити - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SIRMAN споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки
Споживана потужність пристрою всього кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 22 літрів до температури ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Все більше шеф-кухарів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні)
У випадку з м'ясом, при тривалому взаємодії з високою температурою сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту дуже важко досягти в духовці, печі або на грилі
Професіонали своєї справи вибирають су-вид ще й тому що, він бере на себе оптимізацію процесів на кухні - продукти в ньому фізично не можуть підгоріти або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, що дозволяє разово встановити час виключення і переключитися на гарнір - через деякий час нагрівання води припиниться, а занурені в нього продукти будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Ні для кого не секрет, що продукти для су-виду потрібно лише злегка посолити і поперчити - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SIRMAN споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки
Споживана потужність пристрою всього кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 22 літрів до температури ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Технологія приготування страв на низьких температурах підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Загальні характеристики | |
Об`єм, л | 22 |
Спосіб використання | наливний |
Таймер | 0-99 годин |
Гарантійний термін | 12 місяців |