Тертки для овочів · мандоліна · купити в Києві, Україні

Тертки для овочів

В категорії Тертки для овочів - 4 товарів

Каталог товарів

372 грн.

Терка 4-стороння, 90x65x (H) 200 мм - 443 002 Hendi

Загальні характеристики
Тип: Терка для овочів
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 90х135х315
топ продажів
закінчується
Терка для овочів ручна - V-образна - 222614 Hendi

1800 грн.

(2)

Терка для овочів ручна - V-образна - 222614 Hendi

Загальні характеристики
Тип: Терка для овочів
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 130х335х75
закінчується
Терка для овочів ручна - V-образна з подвійним лезом - 222676 Hendi

2670 грн.

(1)

Терка для овочів ручна - V-образна з подвійним лезом - 222676 Hendi

Загальні характеристики
Тип: Терка для овочів
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 530х165х203
закінчується
Терка для овочів ручна - мандоліна - 222652 Hendi

2766 грн.

(1)

Терка для овочів ручна - мандоліна - 222652 Hendi

Загальні характеристики
Тип: Терка для овочів
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 395х125х200

Тертки для овочів - потужний арсенал кухаря

Найчастіше використання простий чотиригранної терки для овочів зводитися до того, що використовують тільки одну-дві поверхні, і тільки для двох операцій. Про решту її можливостях мало хто здогадується і застосовує на кухні. Ділимося з вами секретом використання терки на кухні на повну функціональність

Тертки для овочів - багатофункціональне обладнання для кухні

  • Зробити велику стружку.
  • Найчастіше ця площину є найулюбленішою. Її використовують для подрібнення різних продуктів від моркви до буряка в різні заготовки. Насправді ця поверхня оптимізує кулінарний процес - швидко подрібнити маргарин або масло в крихту, подрібнити горіхи і шоколад, яйця, овочі на салат, зробити пюре з лука для котлет.

  • Для дрібної стружки.
  • Ця площину подрібнює в більш дрібну фракцію, ніж попередня каплевидная терка. Створює ідеальне прикраса для випічки. З нею можна також дрібно натерти сир, жовток яйця, дрібно подрібнює будь-які відварені продукти до стану пюре. Використовують для заготовок пишних Дранников і оладок з кабачка.

  • Створює однорідне пюре.
  • Ця сторона терки сама колючий і травмоопасная. Часто її використовують для часнику, але насправді її головне застосування полягає в подрібненні в порошок сухих і твердих продуктів - горіхів, спецій, сухариків і т.д. Також зробити цедру з цитрусових, дрібно подрібнити імбир.

  • Тонкі і рівні слайси.
  • Ця площина має три або чотири горизонтальних розрізу. Її завдання нарізати рівні і тонкі скибочки з будь-яких твердих продуктів. Також можна зробити рівну соломку з капусти, кабачка, моркви і т.д.

    Якщо ви все ж любите використовувати тільки одну-дві площини, то варто купити терку для овочів одинарну. У нашому каталозі ви знайдете гідним вибір виробів з харчової сталі і міцної основи.

    Читать полностью  ↓