Тертки для овочів
В категорії Тертки для овочів - 4 товарів
Виберіть підкатегорію
Каталог товарів
Тертки для овочів - потужний арсенал кухаря
Найчастіше використання простий чотиригранної терки для овочів зводитися до того, що використовують тільки одну-дві поверхні, і тільки для двох операцій. Про решту її можливостях мало хто здогадується і застосовує на кухні. Ділимося з вами секретом використання терки на кухні на повну функціональність
Тертки для овочів - багатофункціональне обладнання для кухні
Найчастіше ця площину є найулюбленішою. Її використовують для подрібнення різних продуктів від моркви до буряка в різні заготовки. Насправді ця поверхня оптимізує кулінарний процес - швидко подрібнити маргарин або масло в крихту, подрібнити горіхи і шоколад, яйця, овочі на салат, зробити пюре з лука для котлет.
Ця площину подрібнює в більш дрібну фракцію, ніж попередня каплевидная терка. Створює ідеальне прикраса для випічки. З нею можна також дрібно натерти сир, жовток яйця, дрібно подрібнює будь-які відварені продукти до стану пюре. Використовують для заготовок пишних Дранников і оладок з кабачка.
Ця сторона терки сама колючий і травмоопасная. Часто її використовують для часнику, але насправді її головне застосування полягає в подрібненні в порошок сухих і твердих продуктів - горіхів, спецій, сухариків і т.д. Також зробити цедру з цитрусових, дрібно подрібнити імбир.
Ця площина має три або чотири горизонтальних розрізу. Її завдання нарізати рівні і тонкі скибочки з будь-яких твердих продуктів. Також можна зробити рівну соломку з капусти, кабачка, моркви і т.д.
Якщо ви все ж любите використовувати тільки одну-дві площини, то варто купити терку для овочів одинарну. У нашому каталозі ви знайдете гідним вибір виробів з харчової сталі і міцної основи.