Горизонтальні тістомісильники
В категорії Горизонтальні тістомісильники - 4 товарів
Каталог товарів
Горизонтальні тістомісильники - у нас найкращі ціни
Рекомендовані для використання в пекарнях, кондитерських, ресторанах, кафе, де акцент зроблений на дріжджове, листкове, м'яке тісто. Незамінний помічник для кухаря, періодичної дії роботи, коли пристрій видає заготовку з тіста порційно, тобто працює рівно стільки, скільки потрібно для замісу однієї частини тесту. Потім його знову потрібно включити і заповнити. Це вузькоспеціалізована техніка. Головними конструкторськими елементами є:
Ємність, куди наповнюють інгредієнти, залишається повністю статичної до тих пір поки працює прилад, деякі моделі передбачають її рух в кінці циклу, коли її можна пересувати уздовж горизонтальної осі на 145 градусів. Постійно рухається тільки місильний орган. Найчастіше він представлений у вигляді валу на якому встановлені Z-образні лопаті або жорстко зафіксовані звичайні лопатки. Є такі горизонтальні тістомісильники з двома валами і шістьма лопатями. Робочий об'єм діжі варіюється в діапазоні 35 до 55 літрів. Швидкість обертання досить низька і не перевищує 120 оборотів в хвилину. Такі агрегати завжди сповнені для підлогового розташування в виробничому цеху.