Горизонтальні тістомісильники

В категорії Горизонтальні тістомісильники - 4 товарів

Каталог товарів

12500 грн.

Тістоміс горизонтальний SM15 GoodFood

Загальні характеристики
Об`єм, л: 25
Ширина: 660 мм
Кількість швидкостей: 1
Тип: горизонтальний
Номінальна напруга: 220 В
Особливості: Реверс
Колір: Нержавіюча сталь
Разове завантаження: 15 кг
Тип тістоміса: S-подібний
Робоче положення: горизонтальне
Потужність, Вт: 1500
Тип управління: електромеханічне
Гарантійний термін: 12 місяців
Висота: 830 мм
Довжина: 455 мм
Вага, кг: 50

5000 грн.

(1)

Тістоміс горизонтальний SM2 GoodFood

Загальні характеристики
Об`єм, л: 5
Ширина: 405 мм
Кількість швидкостей: 1
Тип: горизонтальний
Номінальна напруга: 220 В
Колір: Нержавіюча сталь
Тип тістоміса: S-подібний
Форма ємності: барабан
Потужність, Вт: 370
Тип управління: електромеханічне
Гарантійний термін: 12 місяців
Висота: 400 мм
Довжина: 275 мм
Вага, кг: 18

15125 грн.

(1)

Тістоміс горизонтальний SM25 GoodFood

Загальні характеристики
Об`єм, л: 40
Ширина: 760 мм
Кількість швидкостей: 1
Тип: горизонтальний
Номінальна напруга: 220 В
Особливості: Реверс
Колір: Нержавіюча сталь
Разове завантаження: 25 кг
Тип тістоміса: S-подібний
Робоче положення: горизонтальне
Потужність, Вт: 2200
Тип управління: електромеханічне
Гарантійний термін: 12 місяців
Висота: 950 мм
Довжина: 515 мм
Вага, кг: 65

9750 грн.

(2)

Тістоміс горизонтальний SM5 GoodFood

Загальні характеристики
Об`єм, л: 10
Кількість швидкостей: 1
Тип: горизонтальний
Номінальна напруга: 220 В
Особливості: Реверс
Колір: Нержавіюча сталь
Тип тістоміса: S-подібний
Форма ємності: барабан
Робоче положення: горизонтальне
Швидкість обертання: 35
Потужність, Вт: 550
Тип управління: електромеханічне
Гарантійний термін: 12 місяців
Висота: 610 мм
Довжина: 380 мм
Вага, кг: 33

Горизонтальні тістомісильники - у нас найкращі ціни

Рекомендовані для використання в пекарнях, кондитерських, ресторанах, кафе, де акцент зроблений на дріжджове, листкове, м'яке тісто. Незамінний помічник для кухаря, періодичної дії роботи, коли пристрій видає заготовку з тіста порційно, тобто працює рівно стільки, скільки потрібно для замісу однієї частини тесту. Потім його знову потрібно включити і заповнити. Це вузькоспеціалізована техніка. Головними конструкторськими елементами є:

  • дежа.
  • станина.
  • місильний орган.
  • електродвигун.
  • Ємність, куди наповнюють інгредієнти, залишається повністю статичної до тих пір поки працює прилад, деякі моделі передбачають її рух в кінці циклу, коли її можна пересувати уздовж горизонтальної осі на 145 градусів. Постійно рухається тільки місильний орган. Найчастіше він представлений у вигляді валу на якому встановлені Z-образні лопаті або жорстко зафіксовані звичайні лопатки. Є такі горизонтальні тістомісильники з двома валами і шістьма лопатями. Робочий об'єм діжі варіюється в діапазоні 35 до 55 літрів. Швидкість обертання досить низька і не перевищує 120 оборотів в хвилину. Такі агрегати завжди сповнені для підлогового розташування в виробничому цеху.

    Читать полностью  ↓