Грилі контактні з комбінованою поверхнею
В категорії Грилі контактні з комбінованою поверхнею - 11 товарів
Каталог товарів
Грилі контактні з комбінованою поверхнею - гідна техніка для професіоналів
Рекомендовані для оснащення ресторанів, кафе, закусочних, відкритих і закритих торгових точок та інших закладів громадського харчування. Останнім часом знайшли широке застосування і на заправках і для обладнання ресторанних двориків в Торгових Центрах. Пристрої мають корпус з нержавіючої сталі, з регульованим термостатом, робоча температура +50 +300 градусів за Цельсієм. Комбінована поверхня притискного гриля дозволяє істотно розширити можливості кухаря і асортимент меню ресторану. Дві площини можна використовувати одночасно, економлячи і оптимізуючи кулінарні процеси і електроенергію. Найчастіше ребристу частину використовують для смаження м'яса риби, свинини, телятини, курки, овочів і надання характерного малюнка для булочок хот-дога. Рівна площина використовується для смаження різних інгредієнтів, заготовок для сендвіча, гарячого бутерброда і т.д. Функція притискання двох робочих площин дозволяє скоротити час приготування їжі, надати рум'яної скоринки відразу з усіх боків і наситити блюдо характерними смаковими якостями.