використовується на професійній кухні і підприємствах торгівлі м'ясною та рибною продукцією для подрібнення свіжого м'яса (в тому числі з жилами для котлетної маси) і риби до стану фаршу.Відрізняється міцністю конструкції корпусу, невибагливістю в роботі і підвищеною потужністю.Розрахована на інтенсивну експлуатацію по переробці великої кількості продукції.
- Корпус і ріжучий вузол м'ясорубки виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
- Ріжучий вузол системи 1/2 Unger (2 ножа, 1 решітка).
- У комплект поставки входить 2 решітки з діаметром вихідних отворів 4,5 і 10 мм.
- Широка завантажувальна горловина.
- Розрахована на високу інтенсивність експлуатації.Може перемолоти до 300 кг м'яса на годину.
- Функція реверс (зворотний хід).
- Вентильований двигун.
- Тепловий захист від перевантажень
Общие характеристики | |
Назначение | Профессиональное |
Номинальное напряжение | 220 В |
Реверс | Есть |
Тип установки | Настольный |
Цвет | Нержавеющая сталь |
Диаметр решетки | 6 мм |
Двигатель | Вентилируемый |
Система ножей | 1/2унгера (1нож+2решетки) |
Производительность, кг/ч | 220 кг/час |
Мощность, Вт | 1500 |
Тип управления | Электромеханическое |
Материал корпуса | Нержавеющая сталь |
Дополнительные характеристики | |
Комплектация | нож, две решетки 4,5/10 мм |
Высота | 447 мм |
Ширина | 601 мм |
Длина | 285 мм |
Вес, кг | 25 |