використовується на професійній кухні і підприємствах торгівлі м'ясною та рибною продукцією для подрібнення свіжого м'яса (в тому числі з жилами для котлетної маси) і риби до стану фаршу.Відрізняється міцністю конструкції корпусу, невибагливістю в роботі і підвищеною потужністю.Розрахована на інтенсивну експлуатацію по переробці великої кількості продукції.
- Корпус і ріжучий вузол м'ясорубки виготовлені з харчової нержавіючої сталі.
- Ріжучий вузол системи 1/2 Unger (2 ножа, 1 решітка).
- У комплект поставки входить 2 решітки з діаметром вихідних отворів 4,5 і 10 мм.
- Широка завантажувальна горловина.
- Розрахована на високу інтенсивність експлуатації.Може перемолоти до 300 кг м'яса на годину.
- Функція реверс (зворотний хід).
- Вентильований двигун.
- Тепловий захист від перевантажень
Загальні характеристики | |
Продуктивність, кг / год | 220 кг / год |
Ширина | 601 мм |
Призначення | професійне |
Номінальна напруга | 220 В |
Реверс | є |
Тип установки | Настільний |
Колір | Нержавіюча сталь |
Діаметр решітки | 6 мм |
Двигун | вентильований |
Система ножів | 1 / 2унгера (1нож + 2решеткі) |
Потужність, Вт | 1500 |
Тип управління | електромеханічне |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь |
Гарантійний термін | гарантія від виробника |
Висота | 447 мм |
Комплектація | ніж, дві решітки 4.5 / 10 мм |
Довжина | 285 мм |
Вага, кг | 25 |