Підлогові жарочні поверхні

В категорії Підлогові жарочні поверхні - 13 товарів

Каталог товарів

закінчується
Під замовлення
Поверхня для смаження APACH APTE-77PLR

59176 грн.

(2)

Поверхня для смаження APACH APTE-77PLR

Загальні характеристики
Тип: Cтационарная
Номінальна напруга: 380
Тип робочої поверхні: комбінована
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 8000
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 700х700х850
Вага, кг: 82
закінчується
Поверхня для смаження APACH APTE-77PR

64839 грн.

(1)

Поверхня для смаження APACH APTE-77PR

Загальні характеристики
Тип робочої поверхні: ребриста
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: нерж. сталь
Підключення: 8.0 кВт, 380 В
Тип підключення: Електро
Виконання: відкритій базі
Габаритні розміри: 700х700х850 мм
Під замовлення
Поверхня для смаження Bertos E7FL8MP-2

60726 грн.

Поверхня для смаження Bertos E7FL8MP-2

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 400 В
Тип робочої поверхні: гладка
Максимальна робоча температура, ° C: 270
Мінімальна робоча температура, ° C: 50
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: сталь
Колір: Нержавіюча сталь
Ширина робочої поверхні: 795 мм
Довжина робочої поверхні: 500 мм
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 9600
Висота: 900 мм
Довжина: 800 мм
Габаритні розміри: 800x700x900 мм
Вага, кг: 102
Під замовлення
Поверхня для смаження Bertos E7FM8MP-2

63409 грн.

(1)

Поверхня для смаження Bertos E7FM8MP-2

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: комбінована
Максимальна робоча температура, ° C: 270
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: сталь
Колір: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 9600
Висота: 900 мм
Довжина: 800 мм
Габаритні розміри: 800x700x900 мм
Вага, кг: 102

79610 грн.

Поверхня для смаження електрична - 9 кВт - EGPB879H GGM Gastro

Загальні характеристики
Хромоване покриття: немає
Матеріал: Нержавіюча сталь
Номінальна напруга: 400 Вольт / 3 N ~ фази / 50 Гц
Тип робочої поверхні: гладка
Тип установки: підлоговий
Колір: сірий
Тип підключення: Електро
Установка: Плитка на модель
Потужність, Вт: 9000
глибина: 70
Габаритні розміри: 800 x 700 x 900
закінчується
Сковорода RATIONAL VCC 112+

258400 грн.

Сковорода RATIONAL VCC 112+

Загальні характеристики
Тип робочої поверхні: гладка
Тип установки: підлоговий
Тип підключення: Електро

44125 грн.

Поверхня для смаження APACH APTE-47PR

Загальні характеристики
Номінальна напруга: 4.0 кВт, 380 В
Тип робочої поверхні: ребриста
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: нерж. сталь
Тип підключення: Електро
Виконання: відкритій базі
Габаритні розміри: 400х700х850 мм
Під замовлення
Поверхня для смаження APACH APTE-77PL

58238 грн.

(1)

Поверхня для смаження APACH APTE-77PL

Загальні характеристики
Діапазон регулювання температури, ° C: від 75 до 300
Тип: Cтационарная
Номінальна напруга: 380
Тип робочої поверхні: гладка
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 8000
Гарантійний термін: 12 місяців
Габаритні розміри: 700x700x850
Вага, кг: 81

39424 грн.

Поверхня для смаження Kogast EZT47PJ

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: гладка
Максимальна робоча температура, ° C: 300
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 6000
Висота: 900 мм
Довжина: 400 мм
Габаритні розміри: 400x700x900 мм
Вага, кг: 58

40585 грн.

Поверхня для смаження Kogast EZT47PL

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: гладка
Максимальна робоча температура, ° C: 300
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: чавун
Колір: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 6000
Висота: 900 мм
Довжина: 400 мм
Габаритні розміри: 400x700x900 мм
Вага, кг: 56

53118 грн.

Поверхня для смаження Kogast EZT87PJ

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: гладка
Максимальна робоча температура, ° C: 300
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: Нержавіюча сталь
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 12000
Висота: 900 мм
Довжина: 800 мм
Габаритні розміри: 800x700x900 мм
Вага, кг: 98

57904 грн.

Поверхня для смаження Kogast EZT87PL

Загальні характеристики
Ширина: 700 мм
Призначення: професійне
Тип: поверхня для смаження
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: комбінована
Максимальна робоча температура, ° C: 300
Тип установки: підлоговий
Матеріал робочої поверхні: чавун
Колір: бежевий
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 12000
Висота: 900 мм
Довжина: 800 мм
Габаритні розміри: 800x700x900 мм
Вага, кг: 100
Під замовлення
Сковорода багатофункціональна Apach APME-47P

68595 грн.

Сковорода багатофункціональна Apach APME-47P

Загальні характеристики
Об`єм, л: 18
Робоча температура, ° C: 75-300 ° С
Номінальна напруга: 380 В
Тип робочої поверхні: гладка
Тип установки: підлоговий
Тип підключення: Електро
Потужність, Вт: 5000
Габаритні розміри: 400х700х850 мм

Підлога жарочні поверхні: сучасна класика, потужна і надійна!

Підлога жарочні поверхні є класичним виконанням більшості теплового обладнання для кухонь ресторанів, кафе, їдалень та інших закладів громадського харчування. Тут все звичні габарити і розміри, залишається тільки визначитися яка енергія стане нагнітати робочу температуру в +300 - газ або електрику? Зверху вся конструкція зроблена потужно і надійно з нержавіючої сталі високої проби, замість звичних конфорок робоча зона представлена ??у вигляді однієї суцільної площини. Вона може бути рівною або рифленою. Захисним бар'єром виступають надійні бортики по краях техніки з нержавійки. Пристрій є багатофункціональним і універсальним. З таким обладнанням можна закрити більшість кулінарних процесів теплової обробки продуктів, причому великими скибками або цілими тушами.

Читать полностью  ↓