Сковорода GASTRORAG GH-EG-820E настільна жарочна поверхня з двома зонами нагрівання. Апарат застосовується для обсмажування м'яса, риби, овочів, ковбасних виробів, для підігріву шаурми, бутербродів і теплової обробки інших напівфабрикатів і свіжих продуктів.
Поверхня GASTRORAG GH-EG-820E характеризується наступними особливостями:
• матеріал корпусу - міцна нержавіюча сталь;
• товщина листа сталі робочої поверхні становить 8 мм;
• платформа нагріву оточена високим бортом з 3-х сторін: бічних і задньої;
• конструкція оснащена висувним відсіком для збору жиру;
• регулювання потужності нагріву виробляється поворотною ручкою терморегулятора;
• передбачені світлосигнальні лампи: для контролю подачі напруги в ТЕНи і відстеження ходу нагріву жарочної платформи.
Общие характеристики | |
Габаритные размеры | 730х470х240 мм |
Материал поверхности | нержавіюча сталь |
Размеры поверхности | 730х400х8 мм |
Мощность | 4.40 кВт |
Вес | 32 кг |
Наличие терморегулятора | да |
Напряжение | 220/50/1 |
Тип рабочей поверхности | гладка |
Количество зон нагрева | 2 |
Температурный диапазон | 100-250 ° С |
Материал корпуса | нержавіюча сталь |