Універсальне кухонне обладнання – конвекційна піч Suhini SH-OR-2265LUX дозволяє прискорити та модернізувати процес приготування їжі. Функція конвекції задіює потоки повітря, спрямовуючи їх і змушуючи повторно проходити між ТЕНами. Таким чином, багаторазовий прогін гарячих повітряних мас по замкнутому простору камери об'ємом 65 л обсмажує їжу не з одного боку, а мультинаправлено. В результаті готові страви не виходять пригорілими, їх не потрібно періодично перевертати. Пічку можна включити і забути.
Принцип роботи
На верхній та нижній внутрішніх панелях розташовані тени, нагрівання яких можна регулювати або повністю відключати один з них, рівномірно прогрівають внутрішній простір об'ємом 65 л. Вентилятор примусово щоразу проганяє нагріте повітря через отвори між нагрівальними елементами. В камері нагріте повітря не випаровується назовні, а робить нові витки по закритому простору, делікатно і рівноспрямовано впливаючи на вироби, що готуються. Гарячі страви, випічка, муси та соуси зберігають свій вітамінний комплекс, який не руйнується від екстримів температури. Прожарювання виробів проходить рівномірно та глибоко. Для полегшення вибору налаштувань конвекційна піч для дому має вбудовані алгоритми готових режимів. Для розморожування та щадного нагріву використовуються температури в діапазоні 30 ° С -230 ° С (крок виставлення 5 ° С). Потужність пристрою складає 2200 Вт.
Про закінчення роботи сигналізує звук таймера.
Освітлення камери, що підсвічує внутрішній вміст, дозволяє спостерігати за процесом через подвійне скло дверцят. Насправді контролювати роботу конвектомату не обов'язково, оскільки продукти в ньому ніколи не пригоряють та не пересмажуються.
Suhini духовка дозволяє в короткий термін приготувати задуману страву без постійних тривог про пригорання: таймер сам сповістить про кінець роботи характерним звуковим сигналом. 9 режимів роботи, один з яких індивідуально налаштовується користувачем, дає перевагу - функцію поетапного циклічного приготування і гнучке налаштування процесів термічної обробки.
Ця конвекційна піч для домашньої кухні має функцію гриля. Професійний аерогриль м'яко підсмажить м'ясні вироби, а жир, що виділяється, стіче на деко, розташоване внизу або просто витопиться.
Багатофункціональність пристрою економить багато часу (до 75% в порівнянні зі звичайною духовкою).
Комплектація
Конвекційна духовка Suhini SH-OR-2265LUX спроектована спеціально для застосування вдома. Об'ємна камера на 65 л має 4 лінії для піддонів. Дверцята з подвійним склом, відкриваються вниз. У комплекті йдуть допоміжні пристрої:
ручка для зняття решітки, деко;
ручка для зняття рожна і рожен із затискачами;
зливний піддон (використовується також для крихт);
ґрати для гриля;
деко.
Гарантія – 12 місяців. На правій бічній панелі розміщено 4 регулятори з електронними індикаторами, які є основним механізмом управління всієї роботи конвекційної печі.
Як користуватися
Подовжити термін служби конвекційної печі можна лише дотримуючись усіх вимог експлуатації. Ось деякі з них:
На початку робочого циклу для деяких страв потрібно прогріти піч при температурі ~40°С.
При закладці виробів та їх виїмці дверцята слід зафіксувати, щоб не розбити.
Первинну закладку слід робити в центрі і далі розміщувати продукти вгору, вниз, праворуч, ліворуч від центру.
Двері обов'язково закривати щільно, щоб усі ділянки силіконового ущільнювача прилягали до країв рами.
Забороняється використання печі не за призначенням чи зберігати у ній речі. Під час роботи не можна накривати її, а довкола слід залишати досить вільного місця (10-15 см по краях, спереду та ззаду). Після кількох разів використання слід проводити очищення з видаленням усіх залишків їжі, при якому не можна застосовувати хімічно агресивні та абразивні засоби.
Правильна експлуатація – запорука довгої та якісної роботи агрегату без поломок.
Що можна приготувати в конвекційній печі
Suhini SH-OR-2265LUX професійно справляється із завданнями обсмажування, тушення, запікання, варіння, приготування на грилі м'ясних та кондитерських страв. З її допомогою можна розморожувати продукти, підігрівати напівфабрикати та повністю готувати:
м'ясо;
рибу;
птахів;
овочеві страви.
Олії в них доводиться добавляти зовсім небагато або зовсім обійтися без олії. Також цей технічний пристрій використовують для сушіння горіхів, ягід і грибів. Пропечені в конвекційній печі булочки, ватрушки, хліб та інші борошняні вироби радують пишністю, м'якістю та хрумкою золотистою скоринкою.
Духовка з конвекцією – відмінний вибір для тих, хто регулярно та багато готує вдома, особливо для сімей з маленькими дітьми. А відносно висока вартість швидко окупається економією енергії та відсутністю необхідності закуповувати будь-яку іншу побутову техніку.
Вибирайте свій Suhini і додайте життю смак!
Загальні характеристики | |
Об`єм камери | 65 л |
Діапазон регулювання температури, ° C | 30-230 ° C |
Матеріал корпусу зовні | нержавіюча сталь |
Призначення | Для дому |
Габаритні розміри (В * Ш * Г) | 391х637х443 мм |
Внутрішні розміри камери (В * Ш * Г) | 380х487х349 мм |
Розміри деко (В * Ш * Г) | 28х487х349 мм |
Кількість рівнів | 4 шт |
Наявність парозволоження | без парозволоження |
Потужність, Вт | 2200 |
Кількість ТЕНів | 2 |
Тип ТЕНів | М-образні, відкриті |
Вибір нагрівального елементу | -верхній; -верхній + нижній; -нижній; |
Крок виставлення температури | 5 ° C |
Кількість режимів роботи | 9 (дев'ять) |
Тип управління | електронне |
ЖК-дисплей | да |
Таймер | 0-120 хв |
Максимальний час приготування | до 12 годин (на низьких температурах) |
Сигнал про закінчення приготування | да |
Підсвічування | є |
Дверне скло | подвійне |
Відкривання дверцят | вниз |
Прогумовані ніжки | да |
Наявність конвекції | да |
Наявність роторного гриля | да |
Облицювання камери | нержавіюча сталь |
Параметри мережі | 220/50/1 |
Довжина мережевого шнура | 0.9 м |
Гарантійний термін | 12 місяців |
Комплектація | -вертел з зажимами; -держатель для вертіла; -решітка; -протівень; -ручка для зняття дека / решітки; -слівной піддон (піддон для крихт); -гарантійний талон; -Паспорт (інструкція з експлуатації). |
Вага, кг | 14 кг |