Термопроцессор (Sous Vide) SIRMAN SOFTCOOKER в Україні

Термопроцессор (Sous Vide) SIRMAN SOFTCOOKER

  • 22952 грн.

  • Немає в наявності
  • Виробник: Sirman
  • Код Товару: 904022144

Термопроцессор (Sous Vide) SIRMAN SOFTCOOKER дозволяє готувати м'ясо, рибу, птицю, овочі і фрукти з мінімальною втратою соків і корисних речовин
Все більше професіоналів віддають перевагу саме су-видам, так як при готуванні, наприклад, овочів, корисні речовини не будуть загублені в воді (при варінні), а овочі не можуть пересохнути (при смаженні або запіканні)
У випадку з м'ясом, при багатогодинному взаємодії з температурою вище середнього сполучні тканини розчиняються не порушуючи цілісної структури плоті - погодьтеся, такого ефекту дуже важко досягти в духовці, печі або на грилі
Професійні кухарі вибирають су-вид ще й тому що, він бере на себе оптимізацію процесів на кухні - продукти в ньому фізично не можуть згоріти або зіпсуватися в процесі приготування
Кожен су-вид оснащується таймером, який дозволяє разово задати час вимикання і зайнятися іншими стравами - через деякий час вода припинить нагріватися, а занурені в нього страви будуть спокійно чекати поки їх звідти не заберуть
Ні для кого не секрет, що продукти для су-виду не потребують обробці і маринуванні - пакет, в якому знаходиться блюдо дозволить розкритися мінімумом спецій
Відмінності між термопроцессором і наливних су-видом полягають у наступному: Окремий термопроцессор має форму вежі, містить в собі нагрівальний елемент, зігріваючий воду до необхідної температури, і лопатевою насос (іноді помповий), який змушує нагріту воду циркулювати в ємності
Наливна су-вид (водяна піч) являє собою Гастроємності з термостатом, у якого нагрівається дно чаші (рідше і бічні стінки) - тепло передається воді і за допомогою природної дифузії прогрівається весь обсяг разом із зануреним у нього продуктом
Су-види SIRMAN споживають набагато менше електроенергії, ніж плити або духовки
Споживана потужність пристрою всього 2 кВт., Що дозволить нагрівати обсяг рідини в 80 літрів до температури 40-115 ℃ і буде підтримувати її протягом декількох годин
Дана технологія підходить не тільки для доведення продуктів до готовності, але також застосовується і для тривалого їх зберігання без заморозки
Матеріал корпусу: пластик/нержавіюча сталь - популярне рішення для тривалої служби су-виду на кухні будь-якого типу, площі і завантаженості
Таблиця температур зберігання продуктів технології SOUS VIDE: • риба - 4-6 днів
• яловичина - 25-30 днів
• телятина - 25-30 днів
• свинина - 15-18 днів
• м'ясо птиці - 10-18 днів
• овочі - до 45 днів
У комплекті: • 220 вольт
• Інструкція
• Упаковка
• Гарантія 12 місяців.
Загальні характеристики
Об`єм, л 80
Максимальна глибина нагріву, мм 200
Підключення електронна
Спосіб використання погружной
Температурний діапазон 40-115
Таймер 0-99 годин
Гарантійний термін 12 місяців

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари