Індукційні плити WOK
В категорії Індукційні плити WOK - 12 товарів
Каталог товарів
Індукційні плити WOK
Спеціалізована теплова техніка для сковороди ВОК. Рекомендовані для використання на кухнях закладів громадського харчування, їдальнях, закусочних, фаст фудів, торгових точок східної їжі і т.д. Не вимагає певних пізнання для експлуатації. Компактність і мобільність роблять універсальними в розташуванні в виробничому цеху. Оптимальний устрій для використання в ресторанах, піцеріях, кафе при невеликому навантаженні, на виїзних точках обслуговування, в індустрії кейтерінгу. Забезпечує швидке приготування будь-якої їжі, витрачаючи мінімум електроенергії і часу. Зовні індукційна варильна панель нічим не відрізняється від схожої на неї звичайною теплової склокерамічною електроплити. Принципова відмінність полягає в тому, що в звичайній конфорці тепло виділяється нагрівальним елементом і через стеклокерамическую поверхню плити передається каструлі. В індукційній плиті нагрівальний елемент відсутній взагалі: тепло генерується в самому дні посуду під впливом електромагнітного поля, яке створюється за допомогою спеціальної котушки індуктивності. Завдяки найбільш короткому шляху перетворення електричної енергії в теплову, індукційні плити мають ряд переваг в порівнянні зі своїми конкурентками: вони швидко нагріваються, а енергії витрачають менше. Для індукційної плити підійдуть: сталева і сталевий емальований посуд, чавунний посуд, посуд з нержавіючої сталі з феромагнітним дном і алюмінієвий посуд з феромагнітним дном. Не годиться посуд, виготовлений з алюмінію, міді, латуні, нержавіючої сталі, скла, кераміки або фарфору. Індукційні варильні панелі дуже легко чистити. На звичайних склокерамічних конфорках пролита рідина пригорає. З індукційної конфоркою все набагато простіше: пролита рідина не пригорає, очищати варильну панель можна відразу, причому, щоб видалити, наприклад,"втекла"молоко, достатньо звичайної серветки.