Спіральні тістоміси
В категорії Спіральні тістоміси - 117 товарів
Каталог товарів
31897 грн.
Тістоміс - 10 л GGM Gastro TMP10-230V
37765 грн.
Тістоміс - 15 л GGM Gastro TMP15-230V
40855 грн.
Тістоміс - 22 л - TMP22-230V GGM Gastro
70299 грн.
Тістоміс - 22 л - TMP22-KA GGM Gastro
38321 грн.
Тістоміс - 33 л - TMP33KR GGM Gastro
23322 грн.
Тістоміс Alimacchine SM05FM
27582 грн.
Тістоміс Alimacchine SM10FM
27582 грн.
Тістоміс Alimacchine SM10FT
31871 грн.
Тістоміс Alimacchine SM10FT2V
39867 грн.
Тістоміс Alimacchine SM10VET2V
29104 грн.
Тістоміс Alimacchine SM15FM
32478 грн.
Тістоміс Alimacchine SM20FM
32478 грн.
Тістоміс Alimacchine SM20FT
36518 грн.
Тістоміс Alimacchine SM20FT2V
44458 грн.
Тістоміс Alimacchine SM20VET2V
42301 грн.
Тістоміс Alimacchine SM30FT2V
50296 грн.
Тістоміс Alimacchine SM30VET2V
49355 грн.
Тістоміс Alimacchine SM40FT
53920 грн.
Тістоміс Alimacchine SM40FT2V
57019 грн.
Тістоміс Alimacchine SM50FT
60062 грн.
Тістоміс Alimacchine SM50FT2V
76606 грн.
Тістоміс Alimacchine SM70FT
26300 грн.
Тістоміс Frosty LM 30A
49999 грн.
Тістоміс Frosty LM 40A
Спіральні тістоміси
Спіральні тістоміси - професійне тістомісильне обладнання, яке використовують в кондитерських, пекарнях, піцеріях і інших цехах де займаються випічкою. Апарат отримав свою назву в зв'язку з формою місильного органу, виконана у вигляді спіралі. У процесі замішування тіста тримаючи обертається по складній траєкторії, при цьому спіраль залишається на місці і обертається лише навколо своєї осі. Завдяки такій конструкції тісто добре насичується киснем в процесі замішування і виходить пишним.
Переваги спіральних тістомісильників
- Традиційно висока потужність дозволяє отримувати однорідне по структурі тісто.
- Місильний інструмент спірального тістоміса краще пристосований для замішування крутого тіста, ніж традиційні віночки і вилки.
- Відсутність високого опору на спіралях дає можливість контролювати температуру маси, тому тісто легко піднімається формується і легко замішується.
- Не вимагає зміни діжі і місильної спіралі при замішуванні як малих так і великих обсягів тіста.
Недоліки спірального тістоміса
По суті недолік у нього лише один: спіральний тістоміс не підходить для інших процесів і використовується виключно для замішування тіста. На ньому неможливо змішувати інші типи продукції, не підходить для збивання кремів або соусів.